El Thyssen de Sant Feliu obre les portes

17.07.2013 | 07:23

Més d'un miler de persones van assistir dissabte al vespre a la inauguració de la segona exposició temporal de l'Espai Caren Thyssen de Sant Feliu de Guíxols, que porta per títol Sisley-Kandinsky-Hopper.

A l'acte hi van participar la baronessa Carmen Thyssen, que ha cedit una cinquantena de quadres de la seva col·leccció per a la mostra dedicada al paisatge, la comissària de l'exposició, Pilar Giró, l'alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó i el president de la Diputació de Girona, Joan Giraut.

També hi van ser els directors del Museu Thyssen-Bornemisza de Madrid i del Carmen Thyssen de Màlaga, les dues institucions que acullen habitualment les 54 obres cedides per a l'exposició ganxona i que representen l'evolució de la pintura paisatgísitca des de mitjans del segle XIX fins a la meitat del XX.

Dividida en tres grans blocs temàtics, l'exposició proposa un diàleg entre l'art europeu i americà amb obres d'artistes internacionals com d'Alfred Sisley, Paul Gauguin, Edward Hopper o Wassily Kandinsky, amb pintors catalans com Eliseu Meifrèn, Ramon Martí i Alsina i Josep Amat.

Amb aquesta inauguració oficial es dóna el tret de sortida a l'exhibició, que es pot veure des d'ahir i fins al proper 13 d'octubre a les dependències del Palau de l'Abat del Monestir ganxó.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema