Guillem d´Anglaterra i Kate Middleton han portat un nen al món

El nounat es converteix en el tercer en la línia succesòria, per darrere del seu avi ?-el príncep Carles- i el seu pare, i per davant del seu oncle

24.07.2013 | 07:39
L´anunci oficial del naixement col·locat al Palau de Buckingham.
L´anunci oficial del naixement col·locat al Palau de Buckingham.

Caterina de Middleton ha portat al món un nen que serà el tercer en la línia de successió, per darrere del seu avi el príncep Carles i el seu pare el príncep Guillem, i per davant de l'oncle Enric. La notícia va ser celebrada ahir a la nit a les portes de la maternitat de l'hospital londinenc de St Mary, assetjat per centenars d'admiradors i curiosos.

Caterina i Guillem havien decidit no saber el sexe del seu primogènit, fet que va donar lloc a tota mena d'apostes i especulacions. El nom del príncep de Cambridge serà una incògnita durant diversos dies.

La duquessa de Cambridge va ser ingressada a la maternitat de l'hospital londinenc de St. Mary a les sis de la matinada de dilluns en les primeres fases del part, segons un comunicat del Palau de Kensington. Catalina va arribar acompanyada del seu marit, el príncep Guillem, que va estar present en el part, igual que la seva mare, Carole Middleton, i la seva germana Pippa.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema