L'hotel oficial que allotja els artistes que actuen al festival de Cap Roig, el Guitart Monterrey de Lloret de Mar, convida els músics participants a col·laborar en una iniciativa solidària que pretén construir una casa d'acollida per a famílies de nens malalts de càncer.

Segons informen els responsables de l'establiment, els protagonistes dels diferents espectacles programats seran informats a la seva arribada al recinte hoteler de la possibilitat de participar en aquesta acció, denominada 'La Casa dels Xuklis'.

Els artistes només hauran de participar en una sessió fotogràfica en la que han de mostrar la seva cara més infantil i divertida en una iniciativa en la que, l'any passat, ja van participar estrelles de la talla de George Benson, Kiri Te Kanawa o James Morrison.

Les fotografies es posen posteriorment a la venda i els beneficis es destinen íntegrament al projecte 'La Casa dels Xuklis'.

La iniciativa pertany a la Fundació Privada de Nens i Nenes amb Càncer i compta amb el va imposar de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).