El lladre Ronnie Biggs celebra el seu paper en ´el robatori del segle´ de 1963

29.07.2013 | 08:07

El lladre convicte Ronnie Biggs, un dels autors de l'atracament de 1963 al tren postal que anava de Glasgow a Londres, es va mostrar ahir "orgullós" d'haver participat en l'anomenat "robatori del segle", del qual el pròxim 8 d'agost es compliran cinquanta anys.
Biggs, que ara està ingressat en una residència en precari estat de salut, va dir que no tenia cap remordiment pel furt, en què una banda de 15 delinqüents es van fer amb 2,6 milions de lliures (3 milions d'euros) -equivalents a uns 41 milions de lliures actuals (47,5 milions d'euros)- en una operació acuradament planejada i sense armes.
El 8 d'agost aquest ancià, que el 1965 va fugir de la presó i va ser capturat i empresonat de nou al Regne Unit el 2001, celebrarà el seu 84è aniversari i el 50è aniversari del robatori que el va fer famós.
Amb motiu d'aquesta commemoració s'ha publicat el llibre El Gran Robatori del Tren -50 aniversari-1963-2013, on es revelen detalls inèdits del succés amb els testimonis de Biggs i el cap de la trama, Bruce Reynolds, que va morir el febrer passat. Els autors del llibre són Nick Reynolds, fill del líder, i el biògraf de Ronnie Biggs, Chris Pickard.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema