´El congrés de l´absolut´ de Lluís Vilà arriba al centre Arts Santa Mònica

L'artista gironí va estar treballant en unes "capses de llum" basades en l'obra de Jorge Luis Borges fins poc abans de morir l'any 2010

05.08.2013 | 07:58
El muntatge dedicat al malaguanyat artista banyolí.
El muntatge dedicat al malaguanyat artista banyolí.

El muntatge Lluís Vilà. "El congrés de l'absolut", inspirat en un relat de Jorge Luis Borges, ha quedat inaugurat al centre Arts Santa Mònica de Barcelona, on es pot visitar fins el 7 de setembre.
Aquest és un homenatge pòstum a Lluís Vilà (Girona, 1952 - Banyoles, 2010) a partir dde la sèrie de baixosrelleus El congrés de l'absolut, que l'artista va fer basant-se en el llibre de Borges El congreso del mundo.
El resultat són aquestes caixes de llum, que ja es van poder veure a la sala d'exposicions de Banyoles que porta el nom de l'artista, i ara arriben al reputat centre d'art de la capital catalana.
Vilà va treballar en aquestes obres a partir del 2008 i fins poc abans de morir. El curador de la mostra es Ricard Planas.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema