La fira de teatre de Tàrrega ofereix entrades entre els 5 i 12 € i els aplica descomptes

05.08.2013 | 07:58

La fira de teatre de Tàrrega, l'aparador de les arts escèniques més destacat del sud d'Europa, comença avui la venda d'entrades per als seus espectacles de pagament, que costaran entre 5 i 12 euros, encara que algunes arribaran als 15 euros, i totes elles podran beneficiar-se de descomptes addicionals.
De l'1 d'agost a l'1 de setembre, les localitats per a tots els espectacles d'aquesta fira, que discorre entre el 5 i el 8 de setembre, es podran adquirir amb un 20% de descompte al web de la fira, segons ha informat l'organització.
Els descomptes a les entrades no són acumulables i les persones interessades podran optar per una nova modalitat d'oferta que es presenta com Descompte Heavy User, que consisteix a un 20% de rebaixa en la compra de dues entrades per a espectacles diferents, un 30% en la compra de tres entrades diferents o 40% en la compra de quatre o més entrades per a espectacles diferents.
D'altra banda, jubilats, aturats i minusvàlids que acreditin la seva condició tindran un 20% de descompte, així com les persones posseïdores d'un Carnet Jove i del Club TR3SC.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema