Homenatge a Espriu a la Nit de Poetes

14.09.2013 | 00:00
Homenatge a Espriu a la Nit de Poetes
Homenatge a Espriu a la Nit de Poetes

La Nit de Poetes va retre ahir un sentit homenatge a Salvador Espriu en el centenari del seu naixement, en una gala consagrada a la poesia al Pati de les Magnòlies de l'edifici de la Generaitat a Girona, en el decurs de la qual també es va llegir el "poeta de sempre" Vladímir Maiakovski traduït al català i en l'original rus. No hi van faltar els "poetes d'avui" Joan Guerola, Elisabet Juncà, Carme Pagès i Sadurní Tubau. També hi van ser els guanyadors dels Jocs Florals de l'Ajuntament de Girona 2013: Pau Borrell Horta, Oriol Roger Creus i Ferran Torres Camps (Bell-lloc del Pla), Judith Vilar Pi i Anna Felip Palaus (Les Alzines).
La Nit de Poetes va celebrar ahir la 20 edició. La iniciativa va nèixer fa 20 anys a proposta de Dolors Cargol, de l'Associació de Veïns de la Cort Reial, i es feia a les Escales de Sant Martí. Fa deu anys ho va assumir Amics de la Unesco de Girona, que té la col·laboració del Grup de Teatre de Roses, Aula de Teatre de la UdG i Infinit Teatre.

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema