La cantant Bebe va avançar ahir que les pròximes setmanes començarà a compondre les cançons del seu nou disc, que després interpretarà "amb un parell de guitarres" per "rodar i que tinguin una mica de bagatge" abans de gravar en estudi.

Nieves Rebolledo Vila (València, 1978 ), coneguda com Bebe, va oferir una roda de premsa a Logronyo abans de participar en la segona jornada del festival Escenari de Cultures Contemporànies Actual 2014, en un concert al costat de Juan Perro & La Zaranda i el grup Rioja Bamboo Bebop.

La intèrpret, que va créixer en diverses localitats extremenyes, ha reconegut tenir un vincle especial amb aquest festival, en què va participar per primera vegada fa una dècada, uns mesos abans que sortís a la venda el seu primer disc, Pafuera telarañas (2004 ).

Per a ella, aquest va ser el seu "primer concert gran" i Actual, el primer festival que li va obrir les portes com a banda, per la qual cosa el 2011 va repetir experiència, amb una carrera ja consolidada, després de dedicar uns anys a treballar en cinema i publicar Y (2009) i Un pokito de rocanrol (2012 ).

En el recital d'ahir a la nit preveia interpretar temes de tota la seva discografia, a més d'algunes cançons que no ha inclòs en cap dels seus discos, va detallar.