El grup Mazoni va publicar ahir el primer single del seu nou treball, una cançó que porta per títol La promesa. Es tracta d'un avançament del que es podrà escoltar al nou disc que portarà per títol Sacrifiqueu la princesa i que sortirà a la venda el pròxim 21 de gener. El single es pot escoltar a través dels llocs d'Internet Bandcamp, Soundcloud i Spotify.

El llançament inclou, a més del tema original, dues remescles de les cançons The Suicide Of Western Culture i Latzaro. Des del segell musical Bankrobber destaquen que Sacrifiqueu la princesa és un recull de dotze cançons "optimista i lluminós on brillen les melodies pop, ara transportades a un paisatge completament nou".

Segons expliquen els responsables de la firma musical, el nou disc de Mazoni és "un veritable gir copernicà en el so i la música" de la banda. De manera gràfica indiquen que el conjunt liderat per Jaume Pla "no es conforma a pintar les parets. Ha tirat la casa a terra i n'ha aixecat una de nova". I afegeixen: "Ha sacrificat la princesa i ara anem per la reina. I la reina és electrònica. La reina enrampa". La nova gira de presentació del treball, lluminós i optimista, començarà al febrer.

Mazoni, el projecte del músic de la Bisbal d'Empordà Jaume Pla, és una de les bandes que ha contribuït a la creació de la nova escena de pop català. Admirat pel públic i aclamat per la crítica, la proposta del músic bisbalenc segueix sent tot un referent per a la nova escena musical catalana. El nou àlbum de Mazoni és, sens dubte, un dels més esperats per a milers de seguidors, i obre les portes a un nou any més que prometedors per a l'escena.