El mític festival de Canet Rock tornarà el juliol vinent, en un format reduït i amb l'actuació d'una desena d'artistes, segons ha informat el grup Enderrock. Canet Rock i les Sis Hores de Cançó de Canet de Mar van suposar, entre 1971 i 1978, la resposta del món de la música als desitjos de llibertat dels anys 70 a través de festivals multitudinaris que van reunir als grups i als cantants catalans més rellevants del moment. El 5 de juliol el festival tornarà amb una durada d'entre sis i vuit hores, en un espai encara per determinar de la població.

L'Ajuntament de Canet serà l'encarregat de buscar l'emplaçament ja que el Pla d'en Sala, on es va celebrar originàriament l'esdeveniment, no podrà tornar a acollir la cita "per raons logístiques i de seguretat". El nou espai, així com el cartell de l'espectacle, es faran públics durant el mes de febrer.

La direcció escènica del muntatge anirà a càrrec de Lluís Danés i l'impulsor serà un dels organitzadors de la idea original, Josep Maria Mainat, antic membre de La Trinca. L'organització anirà a càrrec de la promotora Sun Music, integrada per Fede Sardà i Gemma Recoder, que des de fa anys gestionen la barcelonina sala Luz de Gas; i que s'ha encarregat de la producció del Concert per la Llibertat o de Les nostres Cançons contra la Sida, entre d'altres