El papa Francesc rep Rouco Varela

01.02.2014 | 00:00

El papa Francesc va rebre ahir en audiència privada l'arquebisbe de Madrid i president de la Conferència Episcopal Espanyola, el cardenal Antonio María Rouco Varela. A la trobada hi va assistir també el rector de la madrilenya Universidad Eclesiástica de San Dámaso, Javier María Prades López.
Rouco es troba a Roma per assistir avui a l'audiència del Papa a 414 famílies del Camí Neocatecumental, en la qual s'espera que hi participin unes 10.000 persones vinculades a aquest moviment catòlic. Està previst que, al llarg del dia d'avui, el Papa mostri el seu suport a la missió ad gentes, que molts d'ells s'encarregaran de complir. La missio ad gentes consisteix a enviar famílies a tots aquells racons del planeta on no hi hagi present l'Evangeli, a imitació del model apostòlic de l'església primitiva.

Relíquia de Joan Pau II
El bisbe auxiliar de la ciutat italiana de L'Aquila, Giovanni D'Ercole, va anunciar ahir que s'ha trobat una relíquia perduda del papa Joan Pau II: un tros de tela de la sotana que va quedar tacada de sang durant l'atemptat de 1981, tot i que li falten alguns filaments. D'Ercole va explicar que el tros de tela es va trobar al garatge d'un dels tres joves que han confessat el robatori.
Pel que fa als filaments que falten, i que encara s'estan buscant, d'Ercole va explicar que els lladres es van desfer de la veritable relíquia, ja que només estaven interessats en dos fils d'or -d'escàs valor- que també es trobaven dins l'ampolla on hi havia el relicari. Els joves han admès que la seva intenció era vendre-ho tot plegat.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema