Vaivén Circo du a Girona ´Do not disturb´ després de triomfar a tot el món

01.02.2014 | 00:00
L´espectacle de la companyia Vaivén Circo és per a tots els públics.
L´espectacle de la companyia Vaivén Circo és per a tots els públics.

El Teatre Municipal de Girona presenta demà a la tarda "Do not disturb. No molestar", un espectacle de circ per a tots els públics de la companyia granadina Vaivén Circo i que arriba a la ciutat després de tres anys recorrent les sales d'Espanya i d'arreu del món amb gran èxit de públic i crítica. "Do not disturb. No molestar" és un espectacle que gira al voltant d'una màquina que és una roda de 2,5 metres de diàmetre i 120 quilos de pes.
L'espectacle ens porta a una jornada laboral de qualsevol fàbrica de principis del segle XX. Quatre personatges singulars treballats per provocar sentiments de tot tipus en el públic, aquests sentiments que solament afloren quan ens hi veiem reflectits. Personatges, a la fi, portats a límit: al límit del risc, de l'absurd i també al límit de la tendresa. Parla de les petites coses, de les relacions humanes i de com poden influir en un procés més global.

Inicis als Comediants
Vaivén Circo és una companyia fundada l'any 2008 per la ballarina Raquel Pretel Farrándiz i l'artista de circ Miguel Moreno (Bolo), després de coincidir en la companyia catalana Els Comediants. L'any 2009 s'incorporen dos acròbates a la formació, Chema Martín i Emilio López Arquillo, a la vegada que es comenc?a a comptar amb la col·laboració del músic Iván Monje.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema