El Circ Alegria arriba a Girona amb la seva nova producció, l'espectacle El Màgic Món d'Oz, que té com a fil conductor el conte de Lyman Frank Baum El Meravellós Mag d'Oz. L'escenari triat per instal·lar la gran carpa del Circ Alegria ha estat la Copa en el Parc de la Devesa, on es representarà aquest espectacle entre aquest divendres 21 i el dilluns 31 de març.

"La situació és molt accessible i còmoda", explica Angelo di Lello, director del Circ Alegria. "Estem encantats d'arribar a Girona. Esperem repetir aquí l'èxit que aquest espectacle té en altres ciutats", afegeix orgullós Angelo di Lello.

"Aquesta nova producció suposa un avenç espectacular per al món del circ, ja que combina l'estil musical amb números aeris, acrobàtics i còmics", explica.

A El Màgic Món d'Oz, Dorothy, la protagonista de la història, somia viatjar més enllà de l'arc de Sant Martí i veu el seu desig fet realitat quan un tornado la transporta fins al meravellós món d'Oz.

L'aventura comença seguint el camí de rajoles grogues que la conduirà a la ciutat d'Esmeralda, on es trobarà amb l'espectacular món del circ.

En aquest moment, fonent-se amb l'entranyable història del Mag d'Oz, es trobarà amb una vintena de números circenses: equilibristes, trapezistes, malabaristes, còmics i altres intrèpids artistes.

Els espectadors podran contemplar fantàstics números com el trapezi lliure, la roda de la mort, el gronxador rus, el llit elàstic, entre moltes altres sorpreses.

"Els més de quaranta artistes internacionals que participen en aquesta nova producció desafiaran les lleis de la gravetat realitzant perilloses i espectaculars acrobàcies a un ritme vertiginós. Aquests números requereixen de gran força, flexibilitat i control per la qual cosa el càsting d'artistes no ha estat fàcil", argumenta Di Lello.

El circ ha assgurat que els espectadors d'El Màgic Món d'Oz podran gaudir d'una decoració absolutament espectacular i d'un preciós vestuari.

"La principal font d'inspiració per al vestuari prové de la pel·lícula produïda per Metro Goldwyn Mayer l'any 1939. La paleta està inundada de vibrants colors sòlids, mentre les formes són guiades pels moviments de l'artista", explica Dicky Faggioni, directora artística del Circ Alegria.

"Tots els vestits han estat confeccionats per les nostres costureres. Han estat des de l'estiu treballant en aquest espectacle, per la qual cosa la il·lusió és màxima", afegeix Faggioni, emocionada.

"Quant a la banda sonora, hem realitzat adaptacions amb alguns dels millors compositors. El so aportarà un valor fonamental al xou". Les entrades es poden comprar a circoalegria.es, i a les taquilles.

Les funcions es faran el divendres vinent (19h), dissabte dia 22 (17 i 19.30), diumenge dia 23 (12, 17 i 19.30), divendres 28 (19), dissabte 29 (17 i 19.30), diumenge 30 (12, 17 i 19.30) i dilluns 31 (19h).