L'actor Antonio Banderas, els dissenyadors Carolina Herrera, Agatha Ruiz de la Prada, Adolfo Domínguez i José Barroso van ser els convidats d'excepció que ahir van assistir a la convenció anual especial convocada per la firma Puig per celebrar el seu centenari, al Palau de la Música de Barcelona. L'actor malagueny, un dels rostres publicitaris de la firma, va arribar amb un vestit negre, camisa blanca, corbata gris jaspiada, molt bronzejat i amb el cabell tallat a l'estil "jo Claudi", va ser un dels primers en arribar a aquesta convenció, que va comptar amb prop de mil convidats.

La dissenyadora Carolina Herrera, vestida amb un elegant vestit pantaló negre amb una camisa de gasa del mateix to, va fer la seva aparició acompanyada de la seva filla Carolina, amb un entallat vestit negre amb màniga de volants, i del seu gendre, el torero Miguel Baéz, el Litri. La dissenyadora madrilenya Agatha Ruiz de la Prada i el dissenyador gallec Adolfo Domínguez, que van ser dels primers a arribar, van optar per assistir acompanyats per les seves respectives filles, Cósima i Adriana, mentre que José Barroso va arribar del braç de la seva dona, Mónica Silva.

Mentre la resta d'invitats accedien per un accés lateral, els més il·lustres ho feien per la porta principal per posar un breu instant davant la premsa, com Mariano Puig, el "pare" de la saga, el creador de la torxa olímpica de Barcelona'92, André Ricard, o Julien Dossena, dissenyador de Nina Ricci.

Jean Paul Gaultier, avui

El dissenyador Jean Paul Gaultier arribarà avui a la ciutat de Barcelona per assistir a un sopar de gala previst a les Reials Drassanes, segons va informar el conseller delegat de la companyia, Marc Puig, en la inauguració de la seva nova seu. El modista francès es trobava ahir a Londres, on va inaugurar l'exposició El món de la moda de Jean Paul Gaultier: Del carrer a la passarel·la, que s'ha situat al centre cultural Barbican de la capital britànica. L'exhibició està repartida en dos pisos i es present en forma de gran instal·lació, amb una passarel·la en moviment sobre la qual desfilen maniquís amb vestits llargs, acompanyats per pameles amb grans volants.