El palafrugellenc Josep Oriol Granés i Cortey ha anunciat la publicació de la seva novel·la Podrits a través de la plataforma oberta de publicació Lulú.

L'autor baixempordanès ha publicat Podrits (Nummulit Edicions), una història contemporània que es desenvolupa a la capital gironina i que és la nova proposta de l'escriptor per aquest proper Sant Jordi.

L'escriptor, que es defineix com un autodidacta, ha creat una trama intrigant i "directament vinculada als espais emblemàtics i no tan emblemàtics de la ciutat immortal", segons ell mateix ha comentat.

La seva obra narra les aventures d'un grup d'estudiants universitaris que decideix abandonar la seguretat de casa seva per sortir a investigar els fets insòlits que comencen a succeir a Girona.

Els carrers del Barri Vell, el Parc de la Devesa, la muralla, la Catedral de Sant Fèlix i la mateixa Universitat de Girona són alguns dels escenaris protagonistes d'aquesta novel·la, que es troba a la venda a través del web de Lulu (http://www.lulu.com) o del blog de Nummulit Edicions en format digital a Lulu i Amazon.