Bryan Adams oferirà el seu únic concert de l'any a l'Estat espanyol al Festival de Cap Roig, que ahir va anunciar la presència del cantant canadenc, inicialment no prevista al cartell d'aquest a edició de 2014, que obrirà el 4 de juliol Elton John.

El concert de l'estrella del rock internacional serà el 7 d'agost en el Jardí Botànic de Cap Roig, a Calella de Palafrugell, en el marc del seva gira mundial The Bare Bones Tour. En el seu únic concert de l'any a l'Estat, Bryan Adams reinterpretarà els seus temes més clàssics en un nou format en directe íntim i irrepetible. Bryan Adams continua presentant amb gran èxit, pels escenaris més emblemàtics d'Estats Units i Europa, la seva gira de concerts acústics The Bare Bones Tour. Un concert íntim que, enguany, el públic del Festival de Cap Roig tindrà l'oportunitat de viure en directe.

La gran estrella canadenca del rock mundial reinterpreta els seus grans èxits, donant-los un nou gir, en un espectacle pel qual ha rebut "les millors crítiques de la premsa i l'aplaudiment del públic", va assegurar ahir l'organització del festival de Cap Roig en un comunicat.

Entre els clàssics inclosos en el repertori d'aquesta gira acústica destaquen Cuts Like a Knife, Summer of '69, Kids Wanna Rock, Can't Stop This Thing We have Started, (Everything I Do) I Do It for You, Copen RoadThought I'd Seen Everything, entre uns altres.

L'artista està considerat com un dels grans compositors del nostre temps, amb més de seixanta-cinc milions de discos venuts i innombrables reconeixements.

A Cap Roig, Bryan Adams interpretarà els seus temes com originalment van ser creats, però adaptats a un nou format en directe, gràcies a la seua guitarra, una harmònica i la seva pròpia veu.

L'artista es manté en una forma excel·lent i els seus espectacles l'assenyalen com un dels millors cantants de rock del món, amb més de 120 actuacions a l'any.

"L'espectacle que presentarà el 7 d'agost al Festival de Cap Roig és una oportunitat única per als seus fans de veure a Bryan Adams com mai li han vist abans", asseguren els responsables del festival de La Caixa.