El model de Tossa de Mar Andrés Velencoso debutarà molt aviat com a actor de televisió en la sèrie B&B, (Telecinco), després d'una breu carrera al cinema, un món en el qual, segons va afirmar ahir en una roda de premsa, "pensava que hi treballaria més". Velencoso, un dels models més cotitzats del món, s'incorporarà als dos capítols finals de l'actual temporada de B&B en el paper de Rubén Barahona, un actor atabalat pels paparazzi i que viurà una relació amb Candela, personatge interpretat per Belén Rueda.

"En el meu cas la pressió dels paparazzi no arriba al nivell de la sèrie", va puntualitzar Velencoso, que va debutar el 2012 al cinema amb Fin, de Jorge Torregrosa, i a qui no li importaria treballar a Hollywood, on ha fet les seves "proves en anglès", encara que reconeix que la meca del cinema és "un altre món, molt més difícil per a un actor". De moment, aquest actor "meticulós", com el va definir Rueda, s'incorpora a una sèrie en la qual ha pogut treballar amb "grans actors del nivell de Belén Rueda", amb un resultat del qual està "més o menys content".

"Em veig bé a la pantalla, encara que la interpretació és una carrera de fons", va afegir Velencoso, que va decidir fa quatre anys ser actor, activitat que compagina amb la carrera de model. "Pensava que faria més cinema quan vaig començar, però la veritat és que no hi ha feina ni per als que hi porten molt temps...", va afegir el model, exparella de Kylie Minogue, amb qui diu mantenir "una bona relació".