El festival Interludi de Calonge ha programat per dissabte, 10 una Musicletada, és a dir, un recorregut en bicicleta per les vinyes, les platges i els paratges del municipi amb concerts de Bikimel i Joan Colomo entre les diferents etapes. En total, l'organització proposa 12,5 quilòmetres de recorregut amb una mica de desnivell, però fàcil de fer.

El trajecte de la Musicletada començarà a les 11 del matí al castell medieval de Calonge i farà la seva primera aturada a Bodegues Mas Gil, on els ciclistes assistiran al concert de la cantant Bikimel mentre degusten una copa de vi calongí.

Tot seguit, el públic es traslladarà en bicicleta fins al Racó de Torre Valentina; i en aquesta aturada els esperaran el músic Joan Colomo i una canya de cervesa.

El cantautor de Sant Celoni acaba de presentar el seu quart disc, La fília i la fòbia, dos anys després de l'elogiat Producto Interior Bruto.

Després del concert de Colomo l'expedició es posarà de nou en marxa i cap a dos quarts de tres del migdia arribarà altre cop al castell de Calonge, on faran un dinar.

A continuació, a dos quarts de cinc de la tarda, a la Sala Fontova de Calonge es projectarà el documental de Paul Fuster Pauls Planet, que narra l'experiència del músic que, acompanyat de bicicleta i guitarra, ha recorregut el territori català.

Els qui ho desitgin podran continuar la jornada amb el rock'n'roll de Flamingo Tours i Myriam Swanson, que oferiran un concert a les 7 del vespre als jardins del castell de Calonge.

La logística

L'activitat de dissabte que ve està pensada per a tot tipus de públic a partir de 10 anys, però les places són limitades.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada a través de Facebook o al correu electrònic a info@interludi.cat, a un preu de 15 euros per a adults i de 10 per a nens d'entre 10 i 15 anys o a taquilla el dia de la Musicletada a 18 i 12 euros.

Les acreditacions anticipades es podran recollir a partir d'una hora abans de l'inici de l'esdeveniment al mateix castell.

El tiquet inclou la copa de vi i el concert de Bikimel a Mas Gil, la cervesa i el concert de Joan Colomo al Racó de Torre Valentina, el dinar al castell de Calonge i l'entrada per veure el documental Paul's Planet.

A més, i prèvia reserva, l'organització facilita el servei de ?lloguer de bicicletes.