El cantant Gerard Quintana serà el protagonista del proper curtmetratge que dirigirà Mateu Ciurana i que es rodarà a Caldes de Malavella. El film portarà per títol Diògenes, el gos, i el músic hi donarà vida al filòsof grec Diògenes el cínic.

El nou projecte cinematogràfic de Mateu Ciurana gira al voltant d'aquest personatge i de la seva cèlebre trobada amb el jove Alexandre Magne. Tot i això, el curtmetratge està ambientat en una àgora dels nostres dies, localitzada al Parc de les Termes de Caldes de Malavella.

A més de Gerard Quintana, completen el repartiment els actors Eudald Font, que interpretarà Alexandre Magne; Paco Moreno, Jordi Angelats Peipetit, Ruth Sánchez i el llibreter gironí Guillem Terribas.

Un equip format per una dotzena de tècnics, majoritàriament sortits de l'Escola Universitària ERAM, adscrita a la Universitat de Girona, completen l'equip del curtmetratge que es rodarà a Caldes de Malavella els dies 22 i 23 d'aquest mes d'agost.

Com en l'anterior curt de Mateu Ciurana, el finançament es fa a base de petites aportacions de micromecenatge, que rebran un DVD amb el curt, entrades per a l'estrena i veuran el seu nom a la pantalla. Si algú es vol afegir al micromecenatge, ho pot fer encara, enviant un correu a correu@mateuciurana.cat.

L'estrena és prevista a Caldes el mes d'octubre.