El Casal Bisbe Cartañà de Girona va acollir aquest dijous l'assemblea anual dels grups vinculats a l'Espai de Reflexió per a Docents Cristians. Es tracta de vuit grups d'arreu de la diòcesi (en total, un centenar de persones) que es troben periòdicament per reflexionar sobre temes que consideren d'interès a l'entorn del tema proposat en l'assemblea anual. Enguany, l'assemblea va comptar amb l'assistència de mig centenar de docents que van reflexionar sota el títol Comunicar l'esperança cristiana a l'aula.

Després d'una pregària inicial i una presentació de quin és l'estat del projecte en aquests moments, el grup va poder escoltar una conferència a càrrec del degà de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Carbonell. Tot seguit, es va iniciar un diàleg entre el conferenciant i els assistents per tal d'intercanviar impressions.

Continuar amb la tasca

El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va ser l'encarregat de cloure l'acte tot encoratjant els assistents a perseverar en la seva comunicació de la fe en els centres de la diòcesi i posant-se a la seva disposició per a l'ajuda que puguin necessitar.