El Black Music Festival, el festival inspirat en la música negra que té lloc cada any a Girona, busca per a l'edició del 2015 una nova veu femenina d'estil soul, per al que ha obert un concurs en el qual les aspirants han d'enviar un vídeo que se sotmetrà a votació popular.

Segons informa avui l'organització, l'escollida acompanyarà tres representants d'aquest gènere musical com són Txell Sust, Marina BB Face i Sandra Fern, que seran les protagonistes d'un espectacle denominat "Soules".

Les veus del jazz van ser aquest any l'eix d'aquest festival gironí que, l'any vinent, aposta pel 'soul' de la mà d'aquestes tres cantants i de la guanyadora del concurs.

Els vídeos que enviïn les aspirants no és necessari que siguin de gran qualitat, fins i tot s'accepta que es registrin a través d'un telèfon mòbil.

L'acompanyament pot ser amb música en directe, gravada i que soni de fons, i també s'accepta que les concursants cantin a cappella.

La votació popular escollirà cinc veus d'entre tots els vídeos que es presentin i un jurat elegirà la guanyadora, que se sumarà al concert "Soules", que tindrà lloc a l'Auditori de Girona.

La data límit per a l'enviament de vídeos és el pròxim 20 de novembre i la comunicació a la vencedora es produirà el 15 de desembre.