El festival Temporada Alta ha convocat per al proper 28 de novembre al Teatre Municipal de Girona una trobada entre inversos i creadors d'espectacles, per tal que aquests segons puguin dur a terme les seves idees a partir del capital aportat pels primers.

El Fòrum d'Inversió de la Indústria de les Arts Escèniques, coorganitzat pel festival i Seed&Click (xarxa privada d'inversors associada a una plataforma de crowdfunding), rebrà a les 11 del matí emprenedors del sector que presentaran els seus projectes empresarials davant de públic, inversors i els membres del jurat que atorgarà el premi a la "proposta més innovadora". El termini d'inscripcions finalitza el 14 de novembre.

L'objectiu de l'esdeveniment és detectar nous talents que basen les seves startups en la indústria del teatre, la dansa o el circ.

Els projectes finalistes presentaran les seves propostes en format elevator pitch: cada un d'ells disposa d'un màxim de 10 minuts per destacar les línies generals i els punts forts del seu projecte.

Tots els assistents podran gaudir d'una sessió de networking amb inversors i professionals.