El Teatre de Bescanó ha donat a conèixer una programació, que començarà el 4 de gener i inclou 27 obres de teatre, concerts, dansa i circ, amb propostes molt atractives adreçades a tots els públics.

Algunes de les més destacades són Beatles for Kids, amb Abbey Road, un gran concert per a la mainada, el 18 de gener; Le Croupier, un espectacle que es va estrenar a Temporada Alta amb molt d'èxit i que està programat pel 25 de gener; Marcel Tomàs, de la companyia Cascai Teatre, un clàssic del clown també estrenat a Temporada Alta que es representarà el 31 de gener; La Ratonera, una obra de Olímpia Metropolitana i Nearco Producciones que ha triomfat durant 62 anys a Londres i que ja acumula més de 10 milions d'espectadors arreu del món, i que es podrà veure al Teatre de Bescanó el 28 de febrer.

Altres plats forts seran Informe per una Acadèmia, d'Ivan Benet, que ja té sis nominacions als premis butaca i que arribarà a Bescanó el 7 de març; Allegro, de Cor de Teatre, una producció dirigida per Paco Mir (El Tricicle) i estrenada també al Temporada Alta, programada pel 21 de març i que arriba després del gran èxit d'Operetta; i Mag Lari, amb una nova producció anomenada Lari Poppins, el 3 de maig.

En la seva aposta per donar suport a les companyies gironines, el Teatre de Bescanó impulsa una edició més l'anomenat km-0 amb la programació d'espectacles de 7 grups de la demarcació: la companyia PocaCosa Teatre, Le Croupier, El Pillo amb Marcel Tomàs de la companyia Cascai Teatre, el Cor de Teatre, Joanjo Bosk, l'orquestra Fireluche i Girona Banda Band, que acompanyarà als Brams.

En aquesta mateixa línia, també es posa en marxa el projecte Via Amateur amb el teatre de Celrà, Porqueres i Arbúcies, per tal de fer xarxa amb altres teatres que tinguin grups amateurs locals i fer intercanvis.

Amb l'objectiu d'acostar la cultura a la població, s'impulsa una nova campanya que porta per lema Regala/'t cultura.

A partir del dilluns 1 de desembre a les 10:00h hi ha la possibilitat de comprar entrades amb descomptes de fins el 60%. Els descomptes s'han aplicat en 16 espectacles que formen part de la nova temporada.

Una de les novetats per a l'any vinent és que el 29 de març i el 24 d'abril es faran les anomenades taquilles inverses, on l'espectador establirà el preu d'entrada que consideri just i oportú a la sortida. Seran el concert de Joanjo Bosk i la companyia Guanyadora.