Una de les escenes més controvertides i famoses del llibre de 50 ombres de Grey, no estarà en la versió cinematogràfica. El passatge en qüestió de l'obra de E.L. James el protagonitzen Christian Grey, Anastasia Steele ... i un tampó.

"L'escena no encaixava en la pel·lícula", va assegurar a Variety Sam Taylor-Johnson, director de la cinta, que va tancar l'assumpte assegurant que és una cosa que "ni tan sols es va arribar a discutir".

També va parlar per a la revista Michael De Luca, productor de la cinta, que va assegurar sobre la polèmica escena que a la pel·lícula no era necessària perquè "és un mitjà completament diferent".

El sexe, la meitat de la peli

Sobre les escenes de sexe, Taylor-Johnson va afirmar que no ho són tot: "Són un 50% de la pel·lícula. Crec que estan integrades en la història. No són gratuïtes", va argumentar el director.

De Luca més va definir l'última trobada del primer llibre entre Christian i Anastasia com la més intensa de totes: "L'escena sobre la qual més hem parlat és l'última, en què Anastasia li demana que faci el pitjor que pot fer per saber fins on pot arribar".

El productor va lloar el treball de Jamie Dornan en aquesta escena: "Aquí apareix més de prop el Christian dominant. L'actuació de Jamie és fantàstica, es va deixar portar", va declarar De Luca.

Per la seva banda, l'autora E.L. James, aprova l'adaptació, encara que el contingut s'hagi suavitzat. "50 ombres de Grey és sobretot una història d'amor, i el sexe és només una part d'això", va dir James a Variety.

"La gent que no hagi llegit el llibre potser es pot sorprendre perquè no hi ha moltes escenes de sexe a la pantalla, però això és perquè els mitjans han posat l'èmfasi en aquest aspecte. Estic segura que els milions de fans que han llegit la trilogia pensaran que hi ha suficients escenes de sexe ", ha conclòs James.

Evita la qualificació per a adults

Potser la decisió d'eliminar aquesta escena tan polèmica estigui relacionada amb evitar la qualificació NC-17 (pel·lícula prohibida per als menors de 17 anys). Finalment, la Motion Picture Association of America (MPAA) li ha atorgat a la cinta protagonitzada per Dakota Johnson (Anastasia) i Jamie Dornan (Christian) la qualificació R, és a dir, que els menors de 17 anys hagin d'assistir acompanyats d'un adult.

I sembla que aquesta qualificació no li està passat factura a 50 ombres de Grey. L'adaptació de la popular novel·la eròtica d'EL James bat rècord de venda anticipada d'entrades als Estats Units per una pel·lícula amb aquesta qualificació.

50 ombres de Grey veurà la llum el 11 de febrer, en la propera edició del Festival Internacional de Cinema de Berlín, dos dies abans de la seva estrena als cinemes previst per a Sant Valentí.

Dornan i Johnson encapçalen un repartiment que completen Eloise Mumford, que donarà vida a Kate Kavanagh, la millor amiga d'Anastasia; Luke Grimes, que serà Elliot Grey, el germà de Christian; Victor Rasuk que interpretarà a José, el gran amic d'Anastasia i rival de Christian; Jennifer Ehle, que donarà vida a Carla, la mare de la protagonista; Rita Ora, que donarà vida a Mia, la germana de Christan; Marcia Gay Harden, que serà Grace Trevelyan Grey, mare del protagonista; Andrew Airlie, que serà el seu pare, Carrick Grey. i Max Martini, que encarnarà el guardaespatlles del protagonista, Jason Taylor.