La desfilada de TCN, amb una col·lecció molt afrancesada pensada per portar amb vambes, amb teixits i un look masculí però també molt femení, i en què va jugar amb els materials, va ser una de les més aplaudides ahir en el 080 Barcelona Fashion.

La desfilada de Sita Murt va ser una de les altres protagonistes del dia, generar una gran expectació, especialment enguany, per ser el primer sense la creadora al capdavant dels patrons, després de la seva mort el mes de desembre passat. La col·lecció l'ha signat l'equip de vuit persones que des de fa temps s'encarregava de les propostes de cada temporada i que coordinava Sita Murt, segons va relatar a Efe la seva filla Isabel Esteve.

Una de les altres protagonistes de la segona jornada de la 080 va ser Miriam Ponsa qui va presentar una col·lecció inspirada "en els exiliats de la Guerra Civil", feta de molta franel·la, punt de llana i volums exagerats, i en la qual no va faltar el làtex.

El certamen va acollir ahir la desfilada infantil, on no hi va participar la top infantil Kristina Pimenova, considerada la nena més guapa del món per un tràmit burocràtic d'última hora. Tot i això, la nena va presenciar la desfilada, sentada a primera fila.