Dilluns vinent (19h), al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, la cobla Selvatana oferirà el concert de cloenda del seu centenari. El programa inclou sardanes d'autors com Pere Mercader, Eduard Toldrà, Manel Saderra i Puigferrer, Ricard Viladesau o Pere Fontàs, entre d'altres. El director serà en Jesús Santaliestra.

La Selvatana desenvolupà diverses activitats durant el 2013 i part del 2014 per celebrar aquests 100 anys d'història, la majoria d'elles a Cassà de la Selva. Ara Barcelona acull el concert final. Hi ha hagut una exposició amb objectes històrics de la cobla, la Nit dels Músics de Cassà comptà amb músics que tocaren al llarg de la seva trajectòria, també a l'Aplec de Remei, on actuà el 1913 per primera vegada.

La cobla també ha presentat 3 discs recopilatoris, amb composicions especials per a l'efemèride i d'altres històriques o oblidades, bo i recordant instrumentistes i compositors de gran vàlua que en formaren part, destaquem: Pere Arpa, Ramon Serrat, Pere Mercader, Josep Coll Ligora, Josep Gravalosa, Martí Saló, Emili Saló, Josep Colomer, Lluís Cotxo, Josep Albertí, Joan Parés, Josep Mir, Pere Fontàs, Francesc Cortada, Raimon Sabater, etc. Actualment està formada per: Flabiol, Cristina Farràs, tibles; Jordi Feliu i Joan Barrera, tenors, Josep Farràs i David Martínez, trompetes, Josep Bosch, Josep Pineda i Santi Pi, trombó, Ferran Guillamet, fiscorns, Eliseu Quintana i Josep Amorós i contrabaix, Lluís Subirana, director Jesús Santaliestra.

La cobla és la Creu de Sant Jordi del 1988 i Premi Capital de la Sardana a la Continuïtat de 2013.