José Creuheras és proclamant president del Grup Planeta

Els canvis en el grup es produeixen després que el passat 31 de gener morís el José Manuel Lara Bosch

18.02.2015 | 07:19

Els accionistes de Grup Planeta van nomenar ahir per unanimitat nou president José Creuheras Margenat, després de la mort de José Manuel Lara, mentre que Carlos Fernández serà vicepresident ?exe?cutiu i José Lara conseller delegat, va informar el Grup Planeta.
José Creuheras va iniciar la seva activitat en el Grup Planeta l'any 1984, ocupant diversos càrrecs de responsabilitat durant l'època de Lara Hernández. A més, Creuheras ha participat activament en el disseny de l'estratègia de creixement i diversificació del Grup, acordada per la família Lara a final dels anys noranta. Finalment, el 2003, Lara Bosch el va nomenar vicepresident, un càrrec que ha estat exercint fins ara, a la vegada que és conseller del Grup Atresmedia, del diari La Razón, i vicepresident de la Fundació José Manuel Lara.
El nou vicepresident executiu, Carlos Fernández, de la seva banda, ha estat conseller delegat fins ara i José Lara García, que era director general, es converteix en conseller delegat.
El Grup Planeta és líder de l'edició a Espanya i Amèrica Llatina i el segon grup editorial més important de França.
Al costat de DeAgostini, és l'accionista de referència de Grup Atresmedia, que compta amb els canals de televisió Antena 3, La Sexta i Onda Cero Radio.
Planeta és l'accionista principal del diari La Razón i de Prisma Publicacions, editora de revistes d'estil i qualitat de vida.
En l'àmbit de la formació està entre els grans del sector, amb una oferta que tant cobreix l'ensenyament escolar, l'universitari, les escoles de negocis o el postgrau.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema