La llegendària banda britànica de rock Supertramp actuarà el proper 7 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona en el marc de la seva nova gira europea "Supertramp Forever Tour", que posa fi a cinc anys de silenci als escenaris. El dia abans, el 6 de novembre, Supertramp tocarà al Barclaycard Center de Madrid.

La gira començarà el 3 de novembre a Porto (Portugal) i recorrerà França, Alemanya, Àustria, Suïssa, Itàlia, Bèlgica, Holanda, Luxemburg i Anglaterra. La formació estarà liderada per un dels seus fundadors, el cantant i teclista Rick Davies, i també comptarà amb membres emblemàtics com el saxo John Anthony Helliwell, el bateria Bob Siebenberg i el multiinstrumentalista Mark Hart.

Segons va detallar la promotora Live Nation, a través d'un comunicat, Rick Davies juntament amb el dissenyador d'il·luminació Michael Brian Duncan han planejat una nova producció que vol oferir al públic "una experiència audiovisual amb l'autèntic segell Supertramp".

Els concerts prometen fer un recorregut musical a través de títol clàssics de la banda, grans temes oblidats i molts del seus èxits com Bloody Well Right, Dreamer, From Now On, Goodbye Stranger, RudyThe Logical Song.

Formada el 1969 per Roger Hodgson, Richard Palmer, Robert Miller i Rick Davies, la banda britànica va aconseguir una més que notable repercussió al llarg de la dècada dels setanta, i també dels vuitanta, gràcies al seu art-rock clàssic. Al llarg d'aquests anys, dels músics fundadors, només Rick Davies va seguir al capdavant de la banda.