La cantant nord-americana Katy Perry inicia avui al Palau Sant Jordi de Barcelona la seva gira europea, dins del Prismatic World Tour, de presentació del seu últim àlbum, Prism.

L'artista arriba a Barcelona, la seva única escala a Espanya, després del parèntesi que va fer fa uns dies de la seva gira mundial per actuar a la mitja part de la Super Bowl, amb la qual s'ha convertit en un fenomen de masses televisiu.

El llançament a l'octubre del 2013 del seu àlbum Prism va posar Katy Perry a l'òrbita de grans estrelles com Madonna, Lady Gaga o Beyoncé. Prism va ser directament número 1 a iTunes a 97 països i va convertir a la cantant de Santa Barbara en l'artista femenina amb més vendes als Estats Units en la seva primera setmana.

Al concert de Barcelona no hi faltaran els vestits de Cavalli, ?Mos?chino o Valentino, espectaculars vols i trucs de màgia, poder lumínic i animació en 3D.

Fins avui, la gira mundial de Katy Perry ha estat seguida per prop d'un milió i mig d'espectadors entregats i ha recaptat, segons algunes fonts, més de 120 milions d'euros. La cantant viu un moment molt dolç de la seva carrera amb reconeixements diversos com el nomenament d'ambaixadora d'Unicef.