Quim Corominas convida els usuaris de la bibliotecaa fer-se "selfies" manuals

L'artista estrena el nou espai Artisteja de la Carles Rahola proposant al públic que busqui el seu "jo" i el plasmi amb la tècnica del collage

18.02.2015 | 07:19
Quim Corominas.

L'artista Quim Corominas estrenarà la nova activitat Artisteja de la Biblioteca Carles Rahola de Girona amb una proposta juganera que ha batejat com una "selfie manual". Corominas convida els usuaris del centre a sentir-se artistes i elaborar un autoretrat amb la tècnica del collage a partir de retalls de tapadores de capses de sabates.
"Els treballs de la gent s'aniran penjant en una paret que al final semblarà un mosaic geomètric a l'estil de les obres de Mondrian", va declarar ahir l'artista, que presentarà la iniciativa en un acte avui (18.30 h) a la nova biblioteca del carrer Emili Grahit.
Corominas creu que la seva proposta posarà els usuaris davant el repte de "buscar el seu jo i donar-li forma plàstica a partir de la imaginació".
Un comunicat de la Biblioteca difós ahir explica que el centre vol ser una eina de desenvolupament del coneixement i de la participació, i que un dels recursos creats en aquest sentit és el ?disseny de diversos jocs o activitats de participació individual que s'aniran proposant a tots els visitants.
L'espai Artisteja s'emmarca a la Sala d'Art i és una proposta participativa adreçada als usuaris perquè elaborin individualment un artístic que tindrà un resultat col·lectiu.
Artisteja s'ha concebut com un espai de creació i d'exploració, on fer créixer i compartir, alhora que vol fomentar l'esperit creatiu i plàstic, amb un valor afegit de confiança en el respecte a l'espai comú i de treball col·lectiu. La biblioteca anirà convidant creadors cada mes per tal que proposin un tema i iniciïn una obra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema