Nascut a Girona però figuerenc de cor, Robert Molina presenta Habitacions, el seu tercer àlbum com a solista. El cantant actuarà avui a la sala La Cate de Figueres acompanyat per una banda de músics i cantarà amb part de les persones que han col·laborat amb ell en la creació de l'elapé.

La seva primera etapa com a músic està lligada al rock, Molina ha format part de diversos grups, El Rey Amarillo n'és un.

Després de la dissolució del grup, Molina va començar aquesta nova etapa com a solista. En aquest cas mostra una cara totalment oposada a la música del grup.

Les cançons d'Habitacions són més properes al folk, funky o cou?ntry. El solista, que es defineix com "algú a qui simplement li agrada escriure cançons", no prioritza un estil musical en particular sinó la creació de les lletres i què expliquen.

El disc, finançat majoritàriament gràcies al micromecenatge, és un recull d'històries, escenes i escenaris que expressen diferents sentiments i moments vitals que tothom ha passat d'una manera o altra.

Després de la presentació oficial, el pròxim 21 de març, Robert Molina farà un concert acústic en solitari a El Cercle de Girona.