La comèdia cristiana sobre el Nadal Saving Christmas, protagonitzada per Kirk Cameron, va ser la dominadora absoluta diumenge a la matinada (hora local) a la 35 edició dels premis Razzies, també coneguts com els "anti-Oscar" per reconèixer els desastres cinematogràfics produïts a Hollywood durant l'últim any.

Saving Christmas va ser proclamada pitjor pel·lícula i va resultar mereixedora del Razzie pel pitjor guió, mentre que Cameron va ser assenyalat com el pitjor actor de 2014. La seva actuació va ser tan dolenta a criteri del jurat que li va atorgar "a ell i al seu ego" el premi de pitjor interpretació conjunta. D'altra banda, els papers de Cameron Diaz en els seus films The Other Woman i Sex Tape li van valer el Razzie de pitjor actriu.

A les categories de repartiment, els reconeixements van ser per Kelsey Grammer pels seus treballs com a secundari a Expendables 3, Legends of Oz, Think Like a Man Too i Transformers 4: Age of Extinction, i per Megan Fox com a secundària en Teenage Mutant Ninja Turtles.

El realitzador que menys va agradar als votants l'any passat va ser Michael Bay per Transformers 4: Age of Extinction. Els Razzies van atorgar també el títol de pitjor remake a la cinta Annie.

Premi de redempció

Per primera vegada, l'organització va crear una categoria per recompensar vells guanyadors de Razzies i assenyalar la seva millora amb el premi de la redempció, que en aquesta ocasió va ser per a Ben Affleck, que va passar de protagonitzar la pitjor comèdia de 2003 (Gigli) a realitzar meritoris films en els últims anys com Argo i Gone Girl. Els vencedors de la 35 edició dels Razzies es van donar a conèixer en una gala celebrada al teatre The Montalbán, a Hollywood.

Els Razzies són atorgats a partir dels vots dels prop de 800 membres de la Fundació Premis Golden Raspberry localitzats als Estats Units i en altres 15 països, menys el guardó de redempció, que va ser elegit pels usuaris del portal de ?crítiques de cinema Rotten Tomatoes.