Tornem a ser-hi, el nou àbum dels gironins i saltencs La banda del Yuyu, ja és a les botigues a partir d'avui. Després de molts rumors i mesos d'incertesa, el grup torna amb la formació clàssica: un ?Lluís Güell a la veu que torna amb més força que mai ja que el 2011 havia comunicat la seva decisió de marxar, Jep Vilaplana i Jordi Turon a les guitarres, Marc Xifra al baix i Jordi Vila a la bateria.

A diferència del que han estat fent durant aquests més de 12 anys de vida, La Banda del Yuyu ha volgut variar la seva manera habitual de treballar en aquest quart disc i han decidit sortir de la seva zona de confort i col·laborar amb el productor i baixista Sue Gere.

A més, a l'hora d'enregistrar les cançons, La Banda del Yuyu ha optat per tornar a gravar junts i en directe, fet que no es produïa des del seu segon disc, Real, i per primer cop ha masteritzat en un altre estudi, Ultramarinos de Sant Feliu de Guíxols amb Víctor García.

Tornem a ser-hi està compost de 10 noves cançons que caminen entre el rock urgent i la maduresa compositiva.

Les melodies són les que marquen els talls més notables d'aquest disc, melodies que sobrevolen enganxosos riffs de guitarra i mitjos temps que atrapen. Les cançons de Tornem a ser-hi són la materialització d'un pas endavant en la seva carrera musical.