El pròxim Canet Rock, el segon des que l'any passat l'exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat anunciés la reedició del festival, tindrà lloc el pròxim 4 de juliol a Canet de Mar.

Per celebrar el 40 aniversari del naixement d'aquest festival, La Companyia Elèctrica Dharma, l'únic grup que ha actuat en totes les edicions, pujarà a l'escenari amb un espectacle especialment creat per a l'ocasió, al costat del grup de teatre Comediants.

El Canet Rock pretén repetir la fórmula de l'any passat i atreure públic jove, per això en la seva programació s'inclouen bandes com Els Catarres, La Iaia, La Pegatina, Txarango, La Pegatina, Sanjosex i Oques Grasses.

La novetat d'aquest any és que els seus organitzadors han volgut donar cabuda a la generació coneguda com Rock Català dels anys noranta. Per això han reunit La Banda Impossible, formada per Lluís Gavaldà (Els Pets), Natxo Tarrés (Gossos), Jofre Bardagí (Glaucs), Quim Mandado (Sangtraït) i Cris Juanico (Ja t'ho diré) i Pemi Fortuny (Lax'n'Busto) que torna per primera i única vegada als escenaris.

La banda és un homenatge als temes que sonaven als noranta i a la generació que no va poder escoltar les seves cançons preferides al Canet Rock perquè ja no es feia.