Firmes italianes de fama internacional com Gucci, Armani, Prada, Versace o Emporio Armani presentaran des d'avui les seves tendències en moda femenina per a la temporada tardor/hivern a la Setmana de la Moda de Milà. Durant sis dies, fins al 2 de març, es donaran a conèixer les col·leccions de les més de seixanta firmes que desfilaran en aquest important aparador de tendències.

Després que ciutats com Barcelona, Madrid o Nova York hagin estat recentment seu de la moda més selecta, ara serà Milà la que centrarà totes les mirades de dissenyadors, experts, crítics, fotògrafs i apassionats de la moda de tot el món. I ho farà amb un calendari potent, que obrirà Gucci i tancarà Giorgio Armani. Entre les cases que pujaran a la passarel·la milanesa s'hi troben també Prada, Just Cavalli, Max Mara o Bottega Veneta, entre moltes altres.

Però els amants de la moda més exclusiva no només podran admirar les peces que portin fins a aquesta ciutat milanesa les firmes italianes, sinó que també assistiran a la presentació de tèxtils internacionals com les del dissenyador alemany Philipp Plein o l'estilista xinesa Uma Wang.