La Cobla Bisbal Jove neix el dia 3 de març de 1990 amb músics formats a l'Escola de Cobla Conrad Saló de la Bisbal d'Empordà, fundada l'any 1981. L'oferta de la Cobla Bisbal Jove inclou audicions de sardanes, oficis solemnes, cercaviles, balls vuitcentistes, concerts pedagògics, enregistraments, aplecs i concerts de música per a cobla.

La Cobla Bisbal Jove aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb diferents gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tot tipus. Així tenim, ara, una altra activitat original.

Aquest diumenge vinent, 22 de febrer, a les 12:00 h., la cobla Bisbal Jove presenta, a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, un nou espectacle dirigit a tota la família: Tututs.

Aquesta proposta presenta de manera humorística, i amb la participació del públic, la mateixa Bisbal Jove i els instruments que en formen part.

A més a més, hi ha un petit concert variat per sorprendre els assistents. Es pretén descobrir mil i una històries que s'ama?guen darrere d'una cobla, una aventura per a nens i nenes de 0 a 99 anys on amb grans dosis d'humor i amb la participació del públic.

La cobla La Bisbal Jove ens aproparà als instruments de la cobla i interpretarà un repertori ben variat que ben segur ens sorprendrà. I és que amb la cobla es pot tocar gairebé de tot música infantil, jazz, rock, tradicional...