Escassa incidència de la vaga contra el 3+2 a les universitats catalanes

27.02.2015 | 07:26
Un grup d´alumnes va passar la nit de dimarts al rectorat de la UB.

La primera de les dues jornades de vaga convocades pel Sindicat d'Estudiants (ES) a la universitat espanyola contra de reducció dels graus, que podran ser de tres anys més dos de màster (3+2), va tenir ahir escassa incidència als centres públics catalans i nul·la als de titularitat privada. Segons va informar la Secretaria d'Universitats i Investigació, d'acord amb dades facilitades per les universitats públiques catalanes, "les accions de mobilització dels estudiants per a la convocatòria no han afectat l'activitat acadèmica".

Únicament, a la Universitat de Barcelona (UB) un grup d'estudiants es va tancar al rectorat, on van penjar pancartes reivindicatives i on es quedaran fins avui, quan s'ha convocat a Barcelona i a Girona una manifestació a les dotze del migdia.

Tot i que la vaga estava convocada per ahir i avui als instituts i universitats de tot Espanya, els sindicats de Catalunya únicament van fer una crida a participar en la jornada de vaga d'avui, a la qual també se sumaran alguns col·lectius de professors universitaris.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema