A Madrid, la Policia Nacional va haver d'intervenir a la Puerta del Sol al final de la manifestació convocada pel Sindicat d'Estudiants en contra dels graus de tres anys, després interrompre un grup de mig centenar de joves radicals la lectura del manifest amb el qual es posava fi a la protesta. Al crit de "sindicat d'estudiants, sindicat de farsants" els radicals es van acostar a on estaven els convocants de la protesta i van intentar encendre una bengala. La Policia va intervenir perquè els fets no anessin a més i tant els estudiants com els joves radicals van buidar la plaça després de viure uns moments de caos.

Segons la secretària general del SE, Ana García, a la marxa celebrada a la capital espanyola hi van acudir uns 40.000 estudiants. "No acceptarem que es carreguin l'educació pública" va avisar García que va anunciar que si no es retira la nova normativa en 24 hores convocaran per al març més mobilitzacions.

D'altra banda a València, l'acte convocat a la mateixa hora i lloc per la Coordinadora Estudiantil de València i pel Sindicat d'Estudiants, va provocar alguna tensió entre els milers de manifestants, ja que la primera organització considerava que la segona "no tenen vinculació amb el món universitari". També la manifestació convocada al campus de Vitòria contra la reforma universitària va acabar amb l'encreuament de contenidors i el llançament de pedres, ampolles, petards i bengales als agents de l'Ertzaintza desplaçats al lloc, altercats que es van prolongar al voltant d'una hora.