El món blau. Estima el teu caos, d'Albert Espinosa, i La templanza, de Maria Dueñas, encapçalen el rànquing de vendes en ficció en català i castellà, respectivament, a una setmana de Sant Jordi, segons la plataforma de coneixement i gestió de la Cambra del Llibre de Catalunya, LibriData.

En la secció de no ficció, ocupen el primer lloc Ja t'ho faràs, en català, i Master Chef. Grandes platos para todos los días, en castellà.

En la categoria infantil/juvenil, el llibre més venut en català és Sant Jordi i el Drac, d'Anna Canyelles, i en castellà, El tesorero, de Francisco Ibañez.

Seguits d'El món blau. Estima el teu caos, primer lloc de ficció catalana, hi ha Algú com tu, de Xavier Bosch, i Strappo, de Martí Gironell.

En castellà, darrere de La templanza, hi ha Mundo Azul. Ama tu caos, d'Albert Espinosa, i Hombres buenos, d'Arturo Pérez-Reverte, segons la publicació setmanal que s'obté a partir de les dades de venda proporcionades pels 212 punts de venda de llibres vinculats a LibriData.

No ficció

A la llista de no ficció de llengua catalana, Ja t'ho faràs!-de diversos autors- és el més venut, seguit de Desclassificat: 9-N, de Vicenç Partal, i Una hisenda catalana, de Joan Iglesias.

D'altra banda, després del llibre de Master Chef, de Jordi Cruz, els més venuts en castellà en aquesta categoria són El fango, de Garzón Baltasar, i De lo peor lo mejor, d'Auroplay.

En la secció infantil-juvenil, seguit de Sant Jordi i el Drac, d'Anna Canyelles, hi ha La diada de Sant Jordi, de Carles Sala i Roser Calafell, i La llegenda de Sant Jordi amb textures, de diversos autors. En castellà, l'encapçala El tesorero, de Francisco Ibañez, seguit de Wiggeta, de Willyrex i Divergente, de Verónica Roth.