La tercera edició del Festival rural de música alternativa i electrònica, Festival'Era 2015, acollirà The Antlers, Gold Panda, Delorean i The New Raemon a Llagostera, el pròxim 25 de juliol.

Segons va declarar ahir un dels organitzadors, Cristian Cuesta, el Festival'Era es defineix com un "festival boutique per la seva filosofia intimista" que pretén buscar una proximitat entre els artistes i el públic.

Quant al cartell, compartiran escenari músics i grups nacionals amb internacionals, convivint tant artistes consolidats com joves promeses.

El coorganitzador, Marc Vilà, va avançar que la banda nord-americana The Antlers aterrarà com a cap de cartell a Girona tres anys després del seu últim concert a Europa per presentar el seu nou disc Familiars i la seva actuació serà una de les quatre que faran aquest any a tot Europa.

Els altres artistes destacats seran el productor britànic, Gold Panda, la banda guipuscoana, Delorean, i el grup de pop-rock indie barceloní, The New Raemon, que presentarà el seu últim disc Oh, Rompehielos.

Entre les joves promeses del cartell, Marc Vilà, va destacar El Último Vecino, Jupiter Lion, Sau Poler, Dj Capo i Djohnnson.

Pel que fa al segon escenari, Vilà va avançar que actuaran la grancanària Bel Bee Bee, el duo folk mallorquí Lili's House, els barcelonins Wesphere i el grup electrònic Tversky, els quals han destacat en el món de l'electrònica per les seves barreges de funk i house.

Viure la posta de sol

El Festival'Era tindrà lloc a la Masia Can Gascons, i per destacar el caràcter intimista del festival, Cristian Cuesta ha informat que la música anirà d'acord amb el moment del dia i l'escenari principal es col·locarà de manera que la posta de sol hi quedi al darrere.

Els organitzadors van presentar ahir també l'"Era Electrònica, Pool Party", concert dins la marca "Era", que se celebrarà el 4 de juliol per a un màxim de 400 persones.

L'"Era Electrònica" se celebrarà al mateix recinte i portarà el xilè Ricardo Tobar, Marc Piñol, Vallès i Undo entre d'altres grups.