Els Pet Shop Boys, autèntics mestres del pop electrònic, obriran avui la tercera edició del festival Jardins de Pedralbes amb un concert molt visual, que està previst que inclogui coreografies de ball i un vestuari enlluernador. L'actuació del duo format pel cantant Neil Tennant i el teclista Chris Lowe serà una de les últimes actuacions del seu Electric World Tour, que suma 108 dates a 47 països.

Amb 12 àlbums publicats, més de 50 milions de discos venuts a tot el món i nombrosos premis Grammy i Brit Awards, Pet Shop Boys és una de les bandes britàniques més famoses de la història del techno-pop.

Al llarg de la seva trajectòria, Pet Shop Boys ha col·locat 22 cançons en el Top 10 europeu, una fita que va ser reconeguda amb el més alt honor al món de la música britànica quan van rebre en els BRITS del 2009 el premi a la Contribució musical excepcional, en un gala que van culminar amb una actuació en la qual van aparèixer com a convidats Lady Gaga i Brandon Flowers (de The Killers).

Altres noms de prestigi

L'actuació de Pet Shop Boys als jardins de Pedralbes serà la primera d'aquest festival, que inclou en la seva programació noms com Goran Bregovic, Víctor Manuel i Ana Belén, Jessie J, Buena Vista Social Club, Spandau Ballet, Sara Baras, Melodie Gardot, Paul Weller, Bob Dylan, Anastacia, Angus & Julia Stone i Miguel Poveda.