Prop de 1.500 persones han visitat l'exposició 'Dalí, breaking news', que repassa el perfil mediàtic del pintor Salvador Dalí a través de fotografies de l'arxiu gràfic de l'Agència EFE, en el seu primer mes a Girona.

Del 8 al 31 de maig, la mostra va rebre 1.435 visitants amb puntes destacades els dies que van coincidir amb la celebració del festival Temps de Flors de la capital gironina.

El dissabte 9 de maig, 169 persones es van acostar a l'Espai Santa Caterina, que acull l'exposició, organitzada per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'Agència EFE.

El segon dia de més afluència de persones interessades en aquest repàs a la presència en els mitjans de comunicació de Salvador Dalí va ser el 16 de maig, amb un registre de 115.

Durant aquest primer mes de presència a Girona, l'exposició ha acollit també, a més de l'acte d'inauguració oficial, una classe magistral a càrrec de la coordinadora del Centre d'Estudis Dalinians de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Rosa Maria Maurell.

Una visita guiada i un taller sobre la figura de Dalí han format part també de la programació de la mostra, que prolongarà la seva estada en la capital gironina fins al 30 de juny.

'Dalí, breaking news' narra la vida pública del geni empordanès i la seva relació amb la premsa a través de quaranta fotografies estructurades en sis àmbits a manera de seccions de cada dia.

Després d'aquesta etapa a Girona, la mostra viatjarà a Brussel·les, al Centre Cultural Blanquerna de Madrid i al Palau Robert de Barcelona.