El grup Prisa ha deixat d'editar l'edició espanyola de la revista Rolling Stone en haver finalitzat el contracte i no haver acordat la seva renovació, segons va explicar ahir el director de la publicació, Iñaki de la Torre.

"No podem dir que Rolling Stone hagi tancat però tampoc que pugui seguir. L'única cosa certa és que Prisa ha deixat d'editar la revista perquè no hi ha hagut acord per continuar amb la llicència, però creiem que Wenner Media -propietària de la marca- segueix negociant amb altres editores espanyoles per continuar amb ella", va detallar De la Torre. Els treballadors de la publicació, que no arribaven a la "mitja dotzena", han estat recol·locats ja en diferents projectes del grup Prisa. Així mateix, els subscriptors han estat avisats de la situació mitjançant un comunicat i se'ls ha ofert una compensació de diferents tipus.

L'última portada de la revista (la número 187) aglutina els mesos de maig i juny i està protagonitzada pel desaparegut cantant de Nirvana Kurt Cobain, acompanyat del retorn del beatle Ringo Star i el grup Blur, així com del duo format per Mick Jagger i Keith Richards, membres dels Rolling Stones.