La filial japonesa de la cadena de menjar ràpid Burger King comercialitzarà a partir del proper 3 de juliol una hamburguesa amb formatge i pa de color vermell, segons va anunciar la companyia en un comunicat.

Les acolorides hamburgueses porten pols de tomàquet en el pa i estan amanides amb una salsa de bitxo i pasta miso de color vermell la qual cosa els dóna l'inusual i cridaner aspecte.

La cadena d'hamburgueseries vendrà dues varietats de la seva "Aka Burger" (Burger vermella) al país asiàtic, una amb carn de boví i una altra de pollastre, fins a mitjans d'agost.

La firma de restauració nord-americana ja va comercialitzar un producte similar al Japó, una hamburguesa negra batejada com "Kuro Burger" (Burger negra) que tornarà a vendre en els seus locals nipons a partir del 21 d'agost.

La companyia nord-americana d'hamburgueseries es caracteritza al país asiàtic per dur a terme campanyes de màrqueting agressives d'aquesta índole.

El passat 1 d'abril va llançar una fragància amb olor de "Whopper", la seva hamburguesa de referència arreu del món, i el 2012 va comercialitzar una hamburguesa amb gust de pizza tallada en porcions com l'icònic plat italià.