Els artistes Ferran Cardona, resident del Bòlit, Shelby Prindaville, resident al Centre de Creació Contemporània Nau Côclea de Camallera, Kubra Khademi, resident del projecte La Muga Caula, i Job Ramos, resident a la Casa dels Forestals de Sant Martí d'Empúries, van presentar ahir els seus projectes al Bòlit Sant Nicolau. Els responsables del Bòlit també van presentar dues noves convocatòries, la Beca Brack/Nau Côclea/Singcat i l'ETAC 2016.

Ferran Cardona (Menorca, 1994), va presentar el projecte Revisions que té l'objectiu de revisar la història de la ciutat de Girona a partir del seu patrimoni simbòlic: els béns patrimonials arquitectònics i, per tant, materials, ja desapareguts.

Shelby Prindaville (Kansas, EUA, 1996), treballa amb el seu entorn més immediat i documenta les ecologies internacionals com a manera d'ampliar el seu propi món i el dels seus espectadors.

Kubra Khademi (Ghor, Afghanistan, 1989) és una artista afganesa que treballa en l'audiovisual, la instal·lació i la performance. El seu treball de reivindicació dels drets de les dones l'ha portat a exiliar-se.

Job Ramos (Olot, 1974) està treballant en el projecte experimental Eclipsis i altres objectes, que busca evidenciar els mecanismes de producció d'il·lusió, utilitzant un material clau en la imatge: la llum.