El Festival Milestone Project 2015 va finalitzar ahir amb diverses activitats al llarg de tot el dia a la plaça Salvador Espriu. Tal com es va fer el dia de la seva inauguració (13 de juny), va tenir lloc al Mercat de La Volta, un marc per a creadors, artesans i artistes, només que ahir no estava situat a la plaça Assumpció del barri de Sant Narcís sinó a la Salvador Espriu al costat del Mercat del Lleó, al centre de Girona i desafiant el sol, que hi queia implacable.

Durant un període de 15 dies, la ciutat de Girona ha tingut al seu abast els artistes urbans més reconeguts internacionalment, conferències amb les reflexions i els pensaments més necessaris, així com tallers i exhibicions dirigits pels propis artistes i intel·lectuals de renom que faran reflexionar sobre la nostra realitat.

El significat en anglès de Milestone és "canvi de rumb" i "punt de trobada", per això l'equip del Milestone ha treballat, expliquen els responsables, "per donar un nou enfocament que connecti cultura i societat, lliure de prejudicis i amb capacitat transformadora de l'espai". "Milestone Project es desenvolupa com a expositor, connector i productor d'art i pensament, un projecte amb una programació multidisciplinària", afegeixen.