L'ÍTACA ha tancat el cartell de la seva tercera edició aquest divendres a Calella de Palafrugell a ritme de reggae amb l'espectacular concert del mite Alpha Blondy. El Festival ha consolidat una proposta cultural de luxe a preus molt assequibles i tanca satisfet aquesta edició pels resultats d'enguany i amb molt d'optimisme de cara a l'any vinent. "Estem molt contents d'aquesta 3a edició, l'oferta s'ha consolidat a tots els pobles penjant el «Tot venut» a 4 espais i un "quasi" tot venut a 3 més, 7 de 8 poblacions!!", comenta Fran Arnau, director del Festival.

ÍTACA ha presentat l'únic concert a Catalunya de l'artista reggae més internacional del moment. Seydou Koné, més conegut com a Alpha Blondy, nascut a Dimbokro (Costa d'Ivori) i considerat l'actual hereu de Bob Marley, que ha actuat a Calella de Palafrugell en un concert únic, on s'ha escoltat el seu nou treball, titulat Positive Energy, i que l'artista ha present en exclusiva per a Catalunya, davant del mar, a ÍTACA. Alpha Blondy ha arrencant amb força un concert memorable ple de ritme i reivindicació amb un públic entregat.

Alpha Blondy ha actuat a la Platja de Portbò de Calella de Palafrugell, davant del Mediterrani. El mateix escenari de les havaneres ha acollit centenars de persones que han ballat a ritme del millor reggae internacional, aquest divendres, per tancar amb reivindicació i bona música un festival compromès i de qualitat, com és l'ÍTACA.