Sis ballarines gironines han quedat subcampiones del món després de participar el passat 1 de juny a la final mundial del Dance World Cup celebrat a Romania. Les gironines havien quedat seleccionades en la semifinal estatal. Després de disputar la final, ara han tornat a casa amb la medalla de plata, va informar l'Escola de Dansa Mercedes Ribera de Girona.

Les gironines d'aquesta escola van interpretar la peça clàssica Sentiments, dirigida per Sandra Armengol. La seva actuació va tenir lloc el passat 1 de juliol a dos quarts de sis de la tarda al Grand Hotel de Bucarest. La coreografia representava el Team Spain a la categoria de grups senior en la modalitat de "ballet fusion".

El treball de mesos i la bona posada en escena de les sis estudiants de dansa gironines, Andrea López, Ariadna Grassot, Cristina Izquierdo, Laura Aparicio, Marina Franca i Rita Colomer, les va convertir en subcampiones del món. Més de 18.000 participants d'entre 4 i 25 anys de 38 països d'arreu del món havien competit en les eliminatòries dels seus respectius països abans de passar a la final.