Les Nits d'Estiu del Museu d'Art de Girona (MD'A) tornen renovades per introduir el teatre i la poesia a la programació de música clàssica habituals dels estius. Aquest cicle s'encetarà demà amb l'activitat Modest Urgell al capvespre, que inclou una visita guiada a l'exposició temporal de l'artista i una lectura dramatitzada a càrrec de la Minúscula Teatre. L'activitat permetrà descobrir el poc conegut Urgell dramaturg.Els renovats jardins del Md'A seran l'escenari de l'obra Un terròs de sucre, maridada amb vi empordanès.

Però no s'acaba aquí, el dia 15 i 22 de juliol els jardins del museu aciolliran els tradicionals concerts de música clàssica amb intèrprets de renom: Hi haurà una lectura de Dante amb John Solomons al piano i El Cant del Violí amb les nipones Sumiko Tajihi (violí) i Atsuko Kawakami (piano).

Com a novetat enguany, els dies 31 de juliol i 28 d'agost la poesia i la lluna seran les protagonistes. La proposta recull espectacles de poesia contemporània ambientats amb música amb la col·laboració de l'associació gironina Magic Room. Els noctàmbuls trobaran el museu obert fins les 21h els dies amb espectacle.