La producció «In vino veritas» recrea l'arribada dels romans a Empúries

Adrià Puntí, Núria Graham, Txarango, Germà Negre i Andrea Motis actuaran aquest estiu al jaciment

10.07.2015 | 00:00
Activitat d´estiu a Empúries.

El Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries, situat a les ruïnes romanes i gregues de l'Escala, ha programat per a la temporada d'estiu un cicle de concerts i espectacles com ara lluita de gladiadors, van informar ahir els responsables.
Aquestes activitats arrencaran a mitjan juliol i es prolongaran durant dos mesos amb l'objectiu que un públic variat gaudeixi dels espais d'aquest jaciment en diferents horaris.
La producció In vino veritas reproduirà l'arribada dels romans a la península Ibèrica i la situació viscuda a Empúries amb la repressió que van patir els pobles que es van resistir a la conquesta.
El Museu d'Arqueologia acollirà també aquest estiu l'exposició temporal El sexe en l'època romana per donar a conèixer l'univers sexual a l'antiga Roma, que compta amb una visita teatralitzada a càrrec d'una suposada prostituta de l'època.
L'espectacle de gladiadors, presentat per la companyia Drakonia, rep el nom aquest any de Coliseum. Les arenes de la glòria.
En el marc del cicle de concerts, les actuacions anunciades són les d'Adrià Puntí, Calexico i Nuria Graham, Andrea Motis & Joan Chamorro Group i Txarango, aquesta última precedida per Germà Negre.

Revista i ball tradicional
A més, aquest jaciment acollirà el 18 i 19 de juliol dos espectacles del festival Portalblau de l'Escala, el primer una revista denominada Le Crupier presenta ... Esperança Dinamita i el segon de ball tradicional flamenc, titulat I espines té la rosa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Estrelles Michelin 2017

Millors gorgues de Girona

Tots els restaurants amb estrella Michelin 2017

La Guia Michelin 2017 serà presentada aquest dimecres al Mas Marroch de Girona. Hi assistiran tots els cuiners de restaurants amb dues i tres estrelles Michelin


Notes de tall 2017

Notes de tall 2017

Consulta el llistat de totes les notes d'accés a les carreres de les universitats catalanes. 

 

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Palamós, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema